Intercaffe doo Beograd

Dobrodošli na internet prezentaciju kompanije Intercaffe. Već dve decenije sa uspehom poslujemo u oblasti vending operaterstva. Bavimo se uvozom, prodajom i uslužnim postavljanjem automata za samoposluživanje toplim i hladnim napicima i prehranom.

Ukoliko želite da smanjite troškove svog poslovanja, unapredite radni ambijent, povećate zadovoljstvo radnika i pri tome da uživate u vrhunskom ukusu kafe i drugih toplih i hladnih napitaka, na pravom ste mestu. Imamo rešenje za Vas! Postavljamo, održavamo i dopunjujemo automate potpuno besplatno.

Kafemat, aparat za kafu, hladne i tople napitke, automat za hranu ili vending mašina… naziva je mnogo, ali je usluga jedna. Uvoznici smo najprestižnijih proizvođača automata. Dokazani u praksi kao najpouzdaniji i najekonomičniji, naši automati Vas nikada neće izneveriti.

Bilo da ste veliki ili mali klijent, uštede  i kvalitet koji Vam nudimo će sigurno prevazići Vaša očekivanja. Predosti vending mašina su brojne, ali dolaze tek do izražaja ukoliko izaberete pravog partnera za postavljanje, održavanje i dopunu ovih automata.

Politika integrisanog sistema menadžmenta >

NAJBOLJI KVALITET, VRHUNSKA USLUGA, STALNA PODRŠKA

Tradicija i iskustvo

Preduzeće Intercaffe d.o.o. osnovano je 2001. godine u Beogradu. Broj zadovoljnih klijenata danas merimo već u stotinama. Sve ove godine smo insistirali na kvalitetu i pouzdanosti, jer znamo da Vam je Vaš posao najvažnijini. Mi smo tu „samo“ da Vam pomognemo, kako bi Vi svoje vreme i novac upotrebili efikasnije.

Vrhunski kvalitet

Mi smo uvoznici najprestižnijih svetskih vending aparata. Bilo da želite automat za kafu, hranu, tople ili hladne napitke od nas ćete dobiti samo najbolje. Za vrhunski kvalitet naše ponude brinu se lideri na tržištu: Saeco, GPE Vendors, Necta i FAS. Proverite zašto ovi proizvođači nemaju konkurenciju.

Savršen ukus

Napici iz naših automata su vrhunskog kvaliteta i nude potpuni užitak! Proizvode se od sirovina uvezenih od čuvenih svetskih proizvođača: kafa Lavazza Italia i Caffe Borbone Napulj, instant kafa Caprimo Sweden/ICS Holland, mleko Caprimo Sweden/Bebida Blanca Rica Holland, čokolada Chocco 10 AG Foods Chech, čaj Milford,…

Isplativost

Sa našim automatima smanjujete izgubljeno radno vreme Vaših zaposlenih na kuvanje kafe, čaja ili odlaska u prodavnicu, eliminišete potrebu za kantinom i kuhinjskim inventarom, štedite energiju i vodu, ali to nije sve! Mi postavljamo, održavamo i servisiramo aparate potpuno BESPLATNO!

Servisna podrška

Automati su Vam na raspolaganju potpuno besplatno, a naše usluge obuhvataju servis, održavanje i redovnu dopunu automata sirovinama i artiklima, o čemu se staraju dežurne ekipe servisera Intercaffe-a, 365 dana u godini. Na Vama je samo da uživate u ukusu željenog napitka ili hrane.

Inovativnost

Svaki automat poseduje omekšivač vode, što bitno poboljšava kvalitet napitka. Dezinfekciju sprovodnih kanala je automatska, kako bi se postigao najbolji mogući nivo higijene i sanitarne zaštite. Kafa se posebno melje za svaki pojedinačni napitak radi boljeg ukusa. Mogućnost savremenog bezgotovinskog plaćanja – putem kreditnih kartica, stikera ili ključa, mobilne aplikacije,…

Asortiman

Naši automati za tople napitke imaju mogućnosti spravljanja do 20 vrsta napitaka: od čaja preko više vrsta kafa (espresso kafa, espresso kapucino, espresso kafa sa mlekom i čokoladom, makijato, nescaffe, nescaffe sa čokoladom, nescaffe kapucino, nescaffe kapucino sa mlekom i čokoladom), do vrlo ukusne tople čokolade, Irish kafe, Crème brûlée ili Speculoos kolača.

Reference

Ne verujete nam da smo najbolji? Pitajte naše klijente za preporuku: Leoni, AirSerbia, Ethihad Srbija, NCR Srbija, Aerodrom Nikola Tesla, Gradska uprava Beograda, HBIS železara Smederevo, Elsys Eastern Europe, Wurth, Energoprojekt a.d, Energodata a.d, DHL, Aerodrom tehnika, Merkator Srbija, Telekom Srbija, American Tabaco, MPC Beograd, Petrol, Beoguma, Studio B, Huawei,  FMP, Volvo, EIPIX, Vojna akademija,…