MacJack – Mobilni novčanik

Plaćajte savremeno, brzo i jednostavno na Intercaffe vending automatima

Sa našim mobilnim novčanikom nosite svoj kredit za kupovinu na vending automatu uvek sa sobom. Ne morate više da brinete o tome da li imate spreman tačan iznos novca za kupovinu Vašeg omiljenog proizvoda ili da li će Vam automata vratiti kusur. Napunite Vaš novčanik kreditom i ne brinite više o plaćanju.

Preuzimanje aplikacije

Odaberite svoj operativni sistem i instalirajte aplikaciju. Nakon instalacije, sledite jednostavno uputstvo za registraciju.

Iphone korisnici

Android korisnici

Registracija

Pokrenite aplikaciju i unesite svoju email adresu i potvrdite. Odmah nakon toga, stići će Vam poruka na unetu adresu da potvrdite klikom na Magic link da ste to Vi. Registracija je završena.

Povezivanje sa automatom

Pokrenite aplikaciju (bluetooth i lokacija moraju biti uključeni dok se novčanik koristi, o čemu će Vas aplikacija obavestiti ukoliko ovo nije aktivirano).

Prirbližite Vaš telefon blizu oznake za bluetooth na automatu koji želite da koristite i pritisnite dugme na novčaniku POVEŽI SE (CONNECT).

Nakon uspešnog povezivanja sa automatom prikazaće Vam se njegovo ime i broj prodajnog mesta. Proverite da li se broj prodajnog mesta označen u aplikaciji slaže sa brojem prodajnog mesta automata koji se nalazi na nalepnici u njegovom gornjem desnom uglu. Ako ste se povezali na željeni automat, nastavite sa kupovinom ili dopunom novčanika.

U slučaju da se niste povezali na željeni automat, prekinite vezu i pokušajte ponovo.

Ukoliko imate bilo kakav problem sa povezivanjem novčanika na automat, molimo Vas da restartujete aplikaciju i pokušate ponovo.

Dopuna novčanika

Pre dopune novčanika, obavezno spojite aplikaciju sa željenim automatom.

Dopunu novčanika vršite ubacivanjem novčanica u čitač papirnog novca na povezanom automatu. Nakon što ste ubacili željeni iznos, izvšite prenos sredestava u Vaš novčanik pritiskom dugmeta na aplikaciji DOPUNA (RACHARGE).

Kupovina

Povežite se na željeni automat. Na automatu će biti prikazan preostali kredit iz Vašeg novčanika. Kupovinu artikala vršite direktnim odabirom proizvoda na vending automatu, nakon čega će Vaš kredit u novčaniku biti umanjen za cenu proizvoda.

Nakon kupovine, novčanik će automatski prekinuti vezu sa automatom.

Hvala Vam što koristite MacJack vending novčanik